psifiakos metasximatismos

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ (Voucher)

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 90%

Προθεσμία αιτήσεων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2022
DIGITAL MEDIA TOOLS
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ I

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Μέσω του Προγράμματος, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν προκειμένου να

  • εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία,
  • αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας και να εισάγουν νέες μορφές υβριδικής εργασίας (hybrid workplace),
  • ψηφιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες, περιλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού εμπορίου,
  • αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, μέσω της αξιοποίησης νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Για τον σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων.

VALUELENZ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ RETAIL

ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ψωνίζουν στο φυσικό κατάστημα μόνο με το κινητό τους τηλέφωνο. Άνετα, αυτόνομα και εντελώς ανέπαφα.

Με μια απλή διαδικασία Scan-Pay-Go, οι πελάτες σας σκανάρουν τα barcodes των προϊόντων, βρίσκουν πλούσιες πληροφορίες γι’ αυτά, λαμβάνουν άμεσες προσωπικές προσφορές, και ολοκληρώνουν την αγορά τους, πληρώνοντας εύκολα και γρήγορα με το τηλέφωνό τους. Αποφεύγουν έτσι τις ουρές στα ταμεία! Και μπορούν να πάρουν τα ψώνια τους φεύγοντας ή να ζητήσουν παράδοση (delivery).

VIDEO SHOPPING

Επεκτείνετε τη γεωγραφική κάλυψη των φυσικών σας καταστημάτων, εξυπηρετώντας τους απομακρυσμένους πελάτες με τη βοήθεια πωλητή, σαν να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα.

Με τις βιντεοκλήσεις στο κατάστημα, βοηθάτε τους πελάτες σας να κάνουν με αυτοπεποίθηση τη σωστή επιλογή, και τους στέλνετε το link του καλαθιού τους για άμεση αγορά, πληρωμή και παράδοση. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να έχουν την εμπειρία του φυσικού καταστήματος από όπου κι αν βρίσκονται.

ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να ψωνίζουν από οπουδήποτε μπορεί να τοποθετηθεί ένας κωδικός QR.

Μετατρέψτε βιτρίνες καταστημάτων, έντυπα φυλλάδια και καταλόγους, στάσεις λεωφορείων, διαφημίσεις περιοδικών, πανό εξωτερικού χώρου και τόσα άλλα σημεία, σε δικά σας, αποτελεσματικά σημεία πώλησης, τα οποία θα λειτουργούν 24x7. Με τη δυνατότητα του Valuelenz για δημιουργία κωδικών QR και με το ενσωματωμένο Ψηφιακό Κατάστημα, δεν απαιτείται να έχετε e-shop.

CLIENTELING

Ενδυναμώστε ακόμα και το λιγότερα έμπειρο προσωπικό σας να γίνει γκουρού των πωλήσεων και να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες σας.

Ο πωλητής σας θα χρησιμοποιεί το Valuelenz για να ψωνίζει μαζί με τον πελάτη και να προετοιμάζει για εκείνον το ψηφιακό καλάθι του. Και με την απλή, αυτόματη διαδικασία checkout του Valuelenz, ο πελάτης σας θα μπορεί να πληρώνει με το κινητό του χωρίς να περάσει από το ταμείο.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

INCLUSION

H Inclusion σχεδιάστηκε για εκείνους τους οργανισμούς που επιλέγουν να μην αποκλείουν τους κωφούς και τους ανθρώπους με δυσκολία ακοής.

Με 2-μερείς και 3-μερείς βιντεοκλήση, οι άνθρωποι με δυσκολία ακοής μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας μέσω ενός διερμηνέα νοηματικής γλώσσας και live υποτιτλισμού. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με μια κοινότητα, που μέχρι τώρα δεν είχε εύκολη πρόσβαση σε σας, και να παρέχετε υπηρεσίες και πωλήσεις υψηλού επιπέδου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ


Πατώντας “Υποβολή,” αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στη Valuelenz και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία, προκειμένου να διευκολυνθεί η διεκπεραίωση του αιτήματός σας.